Okulumuzun düzeni ve temizliği ile gerekli malzemelerin ve materyallerin okulumuza kazandırılması

*** Okulumuz, gerekli girişimler ve düzenlemeler sonucunda sene başından itibaren 2023-2024  Eğitim-Öğretim yılına hazır edildi.

*** Okulumuz sene başından itibaren ilgili bölümleri düzenlenmiş,temizlenmiş , gerekli planlama yapılmış ,eğitim-öğretim için gerekli olan malzemeler ve materyaller temin edilmiş ve okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına hazırlanmıştır.

*** Okulumuzun hijyeni ve etkinlik malzeme eksiği ile öğrencilerimiz için,  gerekli girişimlerde bulunularak kırtasiye malzemeleri ile temizlik malzemelerini okulumuza kazandırdık.

*** Okulumuzun ilgili bölümleri ( Müdür Odası, Sınıf , Kütüphane ve Öğretmen-Öğrenci tuvaletleri ve Bahçe  ) her gün temizlenmektedir.