Alacalar İlkokulu
ALACALAR MAH. ALACALAR SK. OKUL LOJMANI SİTESİ NO 11 İÇ KAPI NO 11A KIRKAĞAÇ / MANİSA

VİZYON

Değişime ve gelişime açık , öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden , değerlerini yaşayan ve yaşatan , hoşgörülü bireylerin yetiştirildiği kurum olmak. İnsan ilişkilerinde adil olan, güvenilir olan; sevgi, saygı, açık iletişim ve empatik yaklaşımı esas alan bireyler yetiştiren kurum olmak.

MİSYON

Türk milli eğitiminin temel amaçları ve Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ; çağın ve toplumun ihtiyaçları cevap verebilecek,çağdaş ve kaliteli bireyler yetiştirmek. Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Tam gün

Soba (Kömür)

Bulunmamaktadır.

İlçe merkezine uzaklık 20 km İl merkezine uzaklık: ... km

Köydür. Beldeye 4 km uzaklıktadır.

e twinning projesi

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

e twinning projesi ** STEM HER YERDE.. ** ''TOPRAK ANA''nın çocuklarına sunduğu nimetler..

İYEP KURSU SATRANÇ KURSU